2 Mart 2013 Cumartesi

Flormar Tırnak Sertleştirici & Rimmel Fransız Manikürü

Cebinize elinizi sokarken tırnaklarınız bükülür mü? Benim bükülüyordu ve mecburen bir sertleştirici bakındım. Talihli Flormar Active Hardener oldu. Bükülme olaylarından kurtuldum. Sertleştirici ile birlikte aldığım Rimmel French Manicure (444 rench lingerie) aman allahın o nasıl bir şey. Kalıcı oje gibi. Yazdığı ve gördüğüm üzere 10 güne kadar dayanıklı. Tırnağınız diplerden uzayana kadar yenilenme istemiyor. Sürüşü ve rengi çok güzel. Oje altına sürülen Flormar Hardener ile üzerine sürdüğüm fransız manikür pembesi ile çok mutluyum. Sertleştirici işe yarıyor. Tam anlamıyla bir fransız manikürcüsü değilim, beyaz şeritlerden pek hoşlanmıyorum. Ama bu Rimmel'e bayıldığımdan fransız manikürünü de deneyesim geliyor...


1 yorum:

  1. Ben de flormar ın tırnak sertleştiricisini kullanıyorum. Oje altına bir kat sürdüğümde tırnaklarımın daha sağlıklı kalmasını sağlıyor. Hem de ojenin uzun süre kalıcı olmasını sağlıyor. Bir hafta boyunca kullandığım nail art süslemelerim bile oluyor :))
    Rimmel ojeye gelince biz de bugün kardeşimle ondan aldık ve sadece 2,5 liraya. Madem bu kadar güzel gidip bi tane daha kendime alacağım. Aslında oje orucuna filan girmem lazım ama dayanamıyorum ;)
    Henüz yeniyim ama bloğuma da beklerim :)) http://mathildanindunyasindayim.blogspot.com/

    YanıtlaSil

Bir yorum bırak, sence? :)