7 Ağustos 2012 Salı

Braun Silk-Epil'de Fırsat

Bu aralar yazı bitirmeden epilatör almak isteyen ya da epilatörünü yenilemek isteyen varsa şimdi tam zamanı. Alışverişim biraz teferruatlı oldu ama sonuç çok iyi.


Kardeşime epilatör almak için hepsiburada.com'un yolunu tuttum. Braun Silk-Epil 5 / 5185 'Young Beauty' Epilatör  siparişi verdim. Fiyatı 119,00 TL. Bir sürü avantajı vardı. Bir kere kalitesine göre çok ucuzdu. Buz eldiveni, güzellik çantası, 24 saatte kargo ve kargonun ücretsiz olması gibi bir çok avantajıyla cezbetmişti. Paket direk kardeşime gitti ve ne yazık ki ne aldığımı tam bilmediklerinden yanlış gittiğini bilemeyerek açmışlar. Hatta kardeşim ıslak mendili de açmış. Gördüğümde şok oldum. Başka bir epilatör gelmiş. Sanıyorum eski serinin ürünü: Braun Silk-Epil X-elle 5185. Almak istediğim ürüne kıyasla daha kısa ve geniş, elime aldığımda bana diğer model kadar güven vermedi. Başlığı da çok oynak, o da güvensizlik yarattı. Dedim eyvah, bu aletle olmaz. Ya geri almazlarsa... Umutsuzca iade ettim ama geri alındı. İade etme sürecinde hepsiburada.com'a bir baktım ki 99,00 TL'ye Braun Silk-Epil 5 / 5280 Epilatör var. Epilatör aynı, fazladan iki başlık, yine buz eldiveni. Bir tek küçük çantası eksik. Yani çok daha avantajlı bir şekilde başka fiyattan aynı ürün konulmuş. Yeniden sipariş verdim. Çok kısa bir sürede geldi. Yani 99,00 TL'ye harika bir ürün almış oldum. 

Peki neden Braun Silk-Epil 5 / 5280 Epilatör?

1. Şuan hepsiburada.com'da çok ucuz. Mağazalarda en az %60 daha fazla. (Sordum.)
2. Braun epilatörde en iyisini yapıyor. 
3.Braun Silk-Epil 5 / 5280 Epilatör'ün epilasyon sırasında acı azaltıcı ve rahatlatıcı çok güzel bir başlığı var. 
4. Ek olarak kısaltma ve düzeltme aparatlı başlıkları var.
5. Buz eldiveni var ve doğal haliyle soğuk. Buzluğa konmadan da. Ve o haliyle bile rahatlatıcı. Çok soğuk halini düşünemiyorum bile.
5. Epilatör yıkanabiliyor.
6. Bu epilatör modeli Braun'un epilatörleri içinde en iyisi. (Su altında kullanmaya ihtiyaç hissetmediğim ve jilet etkisi sağlayan kesici başlığa ihtiyaç duymadığım için...) Braun Silk-Epil 7 serisinin Xpressive ürününü kullanan biri olarak  Braun Silk-Epil 5 / 5280'in benimkine duman attırdığını tecrübe ettim.

Aklınızda hangi epilasyon aleti daha iyi diye bir soru varsa, tüm bahsettiklerim birleştiğinde şuan alınabilecek, şuan olmasa da genelde alınabilecek en iyi ürün. Ama şuan hepsiburada.com'daki fiyatıyla daha bir en uygun ürün. Epilatör kullanmaya başlayacaklara ve epilatörünü değiştireceklere samimi olarak öneriyorum. Umarım bu fırsatı kaçırmazsınız. İlgili sitede değişiklik yapılana kadar ulaşabileceğiniz link: buradan. Bahsettiğim ürünlerin resimleri soldan sağa: konunun başrol oyuncusu kardeşime alınan 5280, benim kullandığım 7380, elimize yanlış gelen X-elle 5280.


4 yorum:

  1. selam 5280 de jilet başlığı var mı? fotoğrafta yanda duran jilet başlığı mı?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Var ama ayrı başlıklı titreşim yapma o üstündeki dikenli boncuk özelliğidir acıtmaz kullanmanızı tavsiye ederim ben pembe kullanıyorum çok
      da güzel memnunum

      Sil
  2. Benimkisi pembe çokgüzel jilet yüzümde kullaniyorum gayetiyi sanki masaj yapıyo nivea sürüyorum hicbisey kalmiyor kollarda bile güzel harika denemeye deger müthişş♡♥♡

    YanıtlaSil
  3. Benimkisi pembe çokgüzel jilet yüzümde kullaniyorum gayetiyi sanki masaj yapıyo nivea sürüyorum hicbisey kalmiyor kollarda bile güzel harika denemeye deger müthişş♡♥♡

    YanıtlaSil

Bir yorum bırak, sence? :)