19 Mart 2013 Salı

Survivor Ünlüler Gönüllüler Furyası Başladı

Survivor ünlüler gönüllüler dün yayına başladı.  Vizeler arasında oturup izliyorum.

Madem ünlüler, ünlülerden başlayalım.

Larissa Rodrigues Gacemer kimdir: 83 doğumlu Brezilya'lı güzel manken. ATV'deki Krem dizisinde oynamıştı. Bana o dizide itici gelirken Survivor'da oldukça sempatik geldi. Çocuk ruhlu, neşeli, akıllı bir kıza benziyor.

Acunn.com'dan özgeçmişi: 5 Kasım 1983 Brezilya Sao Paolo doğumlu Larissa, iki kız kardeşin küçük olanıdır. Bugüne kadar babasını daha önce hiç tanımamış olan Larissa, Türkiye’ye gelmeden önce ülkesinde Wolf Maya Üniversitesini bitirmiştir. 11 yıldır geçimini modellik yaparak sağlayan Larissa 7 yıl önce bir çekim için geldiği ülkemizde manken Burak Gacamer ile tanışarak bir buçuk yıl önce kendisi ile dünya evine girmiştir. Türkiye’de Krem dizisinde 34 bölüm boyunca başrol oynayan Larissa için Survivor, ikinci ekran deneyimi olacak.


Doğukan Manço kimdir: Barış Manço'nun oğlu olarak ünlüler takımında yer alan Doğukan Manço favori olmaya oldukça yakın bir aday bana kalırsa. Yarışmalardaki direnci, insanlarla iyi geçinmesi, zeki gözükmesi favori olmasını sağlayabilir. Yarışmada uzun soluklu bir yarışmacı olacağını düşünüyorum. Başarılı.

Acunn.com'dan özgeçmişi: 19 Mayıs 1981 senesinde Belçika’da dünyaya gelen Doğukan Manço İstanbul’da ikamet etmektedir.Türk halkının yürekten sevdiği babası rahmetli Barış Manço’nun izinden gelerek küçük yaşlardan itibaren müziğin içinde olan Doğukan 2009 senesinden itibaren Dj’lik faaliyetlerine başlamıştır. Tek amacı dünya çapında tanınan bir Dj olmak olan Doğukan’ın Survivor’a katılma nedeni ise doğal hayatı tanımak ve sınırlarını zorlamak.

Erhan Yavuz kimdir: Ben kendisini yarışma ile tanıdım ama oldukça başarılı bir sporcuymuş kendisi. Bana kalırsa Survivor'un neşe kaynaklarından biri. Ağaçlara falan tırmanıyor, biraz da tezcanlı. Favori olabilecek kadar iddialı ve güçlü olduğunu düşünmüyorum ama yine de uzun soluklu bir yarışmacı olur. Çünkü pek neşeli.

Acunn.com'dan özgeçmişi:  Türkiye’nin yetiştirdiği en başarılı jokeylerden biri olan Erhan Yavuz 14 mayıs 1980 doğumlu. 3 kardeşin en küçüğü Erhan’ın annesi ev hanımı babası at yetiştiricisidir. İlk ve orta okul eğitimini Düzce’de tamamlayan Erhan daha sonra İstanbul’a gelip Ekrem Kurt Apranti Eğitim Merkezi’nde jokeylik eğitimi almıştır.1992’de lisans alarak 1994 senesinde biniciliğe başlayan Erhan ilk koşusunu 1995 senesinde Albayım atıyla kazanmıştır. Ayrıca Erhan Yavuz’un enternasyonel olarak Başbakanlık ve Cumhurbaşkanlık koşularında birincilikleri vardır. Bugüne kadar yaklaşık 16.000 yarışta at binmiş olan Erhan Yavuz’un 16.000’den fazla birinciliği vardır. Evli ve 2 erkek çocuğu babası olan Erhan dünyanın tek Fair Play Ödüllü jokeyidir.

Bennu Gerede kimdir: Fotoğrafçı-oyuncu. Ünlülerin annesi gibi. Yemeği ona soruyorlar, birçok konuda öncü. Bence elenmemeli.

Acunn.com'dan özgeçmişi:  30 Ağustos 1971'de İstanbul’da dünyaya gelen Bennu Gerede Kurtuluş Savaşı kahramanlarından Hüsrev Gerede’nin torunudur. 4 erkek çocuk sahibi olan Bennu fotoğraf sanatçılığının yanı sıra dizi ve filmlerde de rol almaktadır. Soyay sorumluluk projelerinde fazlasıyla gönüllü olarak yer alan Bennu Gerede’nin Survivor’a katılma nedeni ise kendini ruhsal ve bedensel olarak test etmektir.



Şimdilik bu kadar. Ders zamanı.

Hiç yorum yok:

Bir yorum bırak, sence? :)