11 Mart 2013 Pazartesi

İyisiyle Kötüsüyle "Red Carpet"

Konu bayatlamış olsa da sürekli karşıma çıkan kırmızı halı görsellerine daha fazla duyarsız kalamadım ve kendimce değerlendirmeye koyuldum.

İlkin Charlize Theron'dan başlamak istiyorum. Kıyafetini çok beğendiğimden değil havasından, asaletinden, mükemmelliğinden. Gerçi artık farklılığını kaybeden pepluma benzer bir kostüm seçmesini hata olarak görüyorum. Kısa saç da uzuna kıyasla pek yakışmıyor. Ama her şeye rağmen çok çok havalı ve asil gözüküyor. Benim için kırmızı halının yıldızlarından biri.

Charlize Theron
Salma Hayek bana hep oldukça itici, çok beğenilmesi de garip gelmiştir. Kırmızı halı üzerindeki hali de benden düşük puan aldı. Normalde daha orantılı sandığım vücudu bu kıyafetle oldukça orantısız gözüküyor. Kıyafetinin boyun detayı omuzlarını çok dar, gövdesini çok küçük gösterirken bir de bunun üstüne kocaman topuzu eklenince büyük kafa küçük vücut ikilisine dönmüş. Tek beğendiğim nokta bel-kalça orantısının estetik duruşu.

Salma Hayek
Açlık Oyunları ile adını duyuran Jennifer Lawrence hep çok güzel, bir prenses gibi. Seçimleri hep göz dolduruyor. Kırmızı Halı'da da aynı ışığa sahipti. Fiziği, kıyafeti, saç ve makyajıyla çok güzeldi.

Jennifer Lawrence
Jennifer Lawrence gecede en iyi kadın oyuncu ödülünü aldı.

Jennifer Lawrence
Anne Hathaway aslında güzel ve iyi seçimler yapan bir kadın. Ama bu törende nasıl bu kadar özensiz olabilmiş bilemiyorum. Güzel renkte ve güzel bir model olan elbisesi sanki amatör bir terzinin elinden çıkmış gibi, potluklar, ip çekmiş görüntüleri, ütüsüz gibi durması ve en önemlisi yaka kısmının aynen Salma Hayek'te olduğu gibi kendisine uygun olmayışı. Bu elbisenin modeli omuz yapısına hiç uygun düşmemiş. Saçları güzel bir kesime sahip ama özensiz ve kötü şekillendirilmiş. Benim için ciddi bir hayalkırıklığı ile sınıfta kaldı.

Anne Hathaway
Amy Adams favorilerimden biri. Uçuş uçuş tüllü elbisesi ile komple çok güzel gözüküyor. Tek problem boyu. Kısa olmamasına rağmen kıyafeti kendisini kısa göstermiş. Daha iddialı bir topuğa ihtiyacı vardı bu kıyafet için.

Amy Adams
Halle Berry güzel ve tarz bir kadın değil miydi? Bu haliyle oldukça sönük ve yaşlı göstermiş... Fondötene düşmüş gibi. Yüzü komple tek renk, ışıksız, gölgesiz bir maske gibi... Kıyafeti de bilim kurgu filmlerinin 2300 kraliçesini andırıyor. Kıyafet vücuduna çok yakışsa da çok mekanik gözüküyor. İstediği kadar güzel olsun bu makyajla iyi bir puan alamaz. Bebeksi güzelliğini yansıtacak bir makyajla olmalıydı, kusurlarını örtmeye çalışan yaşlı kadın makyajı gibi yoğun değil.

Halle Berry

Halle Berry
Jennifer Aniston her zamanki özensiz saçlarıyla yine karşımızda. Kıyafetine gelince, taşıyamadığını ve kendisine yakışmadığını düşünüyorum.

  Gelelim Kırmızı Halı mucizesine, Nichole Kidman'ın normal haliyle kırmızı halı hali arasındaki uçuruma. Kırmızı Halıda mükemmel gözükürken güneş ışığından uzaklaştığı fotoğraflarda bambaşka bir halde görüyoruz. Cildinin ve teninin pürüzsüzlüğü, yüzünün fotojenikliği, saçlarının ışıltısı buhar olup uçmuş. Yaşlandıkça Ajda Pekkan gibi estetikten form değiştirmiş ifadelere dönen yüzler gibi oluyor Nichole Kidman da. Güzel kadın çok yaşlanmış...

Nichole Kidman
Bu miniği hatırladınız mı? Quvenzhane Wallis, Beasts of Southern Wild'ın minik yıldızıydı. Köpek çantasıyla Kırmızı Halıda. :)

Quvenzhane Wallis
Vee birbirinden şık diğer favorlerim...

Jessica Chastain

Amanda Seyfried


Louise Roe

Reese Witherspoon

Michael Douglas & Catherine Zeta-Jones

Stacy Keibler & Olivia Culpo

Sandra Bullock


Hiç yorum yok:

Bir yorum bırak, sence? :)