28 Mayıs 2013 Salı

İşte Kuzu Kuzu Geldim: Babyliss Wag Su Dalgası Maşası

İşte kuzu kuzu geldim diyorum çünkü kırpılmayı bekleyen bir kuzu gibi oldum. Saçım düz sayılır ve çocukluğumdan beri kıvırcık saça ilgim var. Ya da hacimli olmasına. Saçlarım hacimli ama benim istediğim hacim kıvırcık saçlarda olduğu gibi dipten hacimli gelmesi. Bu sepeble perma yaptırmışlığım vardır. Bunun yanında Babyliss'in başka maşasıyla da şansımı zorladım. Ama sandart maşalar bana düğün saçı imajı veriyor. Ya da ben beceremedim. Bilemiyorum... Saçlarım da uzadıkça şekilsizlendi ve kestirmek istemediğim için uzun zamandır gözümün kaldığı wag maşalardan aldım. Sonuç tam da istediğim gibi. Nereden ve ne kadara aldığım hakkında: tık.

İlk fotoğraf öncesi sonrası.
Sonra aşama aşama göstereceğim.

Sol taraf saçımın saç kurutma makinası ile kurutulup taranmış hali. Sağda gördüğünüz ise ilk wag maşa deneyimimin sonucu.

Aşağıdaki fotoğraf: saçımın yıkanıp, havluyla gelişigüzel kurutulmuş hali.

Aşağıdaki fotoğraf: kuruttum ve taradım. 

Aşağıdaki fotoğraf: altlardan başlayarak saçımın diplerinden ucuna doğru uyguluyorum.

 Aşağıdaki fotoğraf: sonuçlar...



Gelecek yazılarım:

Babe Facial Yağsız Sun Screen Yüz İçin Yağsız Güneş Kremi 50 SPF

Kedi Evi


8 yorum:

  1. cok guzel olmus. Saçların ne kadar uzu n♡ ben de heves edip almıştım bundan ama sacim hep omuz hizasında oldugu icin kullanamadim sattim :-(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. sağol :) saçlarım iyice uzadı ama hep topladığımdan birşey anlamıyorum. maşayla belki açık kullanmaya başlayıp tadını çıkarırım.
      uzatınca denersin belki. :)

      Sil
  2. Benim saçımda da olur mi bu acaba ya, çok güzel olmuş saçların maşallah:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkür ederim :) olur tabi niye olmasın tabi çok kısa değilse.

      Sil
  3. maşanın tam ismini söyleyebilir misin pro 2269 titanium ya da babyliss c260e wag gibi ?? bunlardan hangisi kullandığın ?

    YanıtlaSil
  4. maşanın tam ismini yazabilir misin babyliss pro 2269 titanium ya da babyliss c260e gibi isimlerden bahsediyorum cevap verirsen sevinirim saçların çok hoş olmuş bu arada :)

    YanıtlaSil
  5. babyliss c260e kullanıyorum. teşekkürler :)

    YanıtlaSil
  6. Ya çok güzel olmuş saçların ve çok güzel saçların var tam benim istediğim saç tipi bu urunu bende almayı dusunuyorum ama eninde sonunda alicam çok beğendim saclarini

    YanıtlaSil

Bir yorum bırak, sence? :)