20 Mart 2013 Çarşamba

Oriflame Beauty Smooth Definer - Asansör Gözkalemi

Daha önce de bahsetmişliğim vardır. Bana ruj pek yakışmaz, parlatıcıları sevmem, yüzüm sorunlu olduğu için allık kullanarak daha fazla mahfetmek istemem. Rimel sürsem gün içinde mutlaka gözlerimi bir şekilde berbat ederim. Kirpiklerimi çeke çeke bir hal olurum. Far benim günlük yaşantım için fazla ağır. Bunlar benim çok nadir kullandıklarım olarak çekmecelerde eskir.

Tüm bunlar birleşince geriye göz kalemi ve eyeliner kalıyor. Hem sevdiğimden hem de tüm bu etkenlerden dolayı kendimi iyi hissetmek istediğimde mutlaka bir kalem ya da eyeliner dokunuşuyla "makyajımı" bitiririm. 

Ocak ayında Oriflame ile tanışmıştım. Bu tanışmanın en iyi birinci yanı şurada bahsettiğim olay. İkincisi de bu göz kalemi; Oriflame Beauty Smooth Definer. Bittiğinde yine, yine, yine alacağım. O kadar iddialıyım yani mükemmelliği konusunda.

Öncelikle asansörlü olması genel bir avantaj. Daha nitelikli yanlarına bakarsak tek sürüşte eyeliner gibi renk veriyor. Sür sür sür yok. Tek hamlede istediğiniz görüntüyü verebiliyorsunuz. Ve kalemi tutuş şeklinizle istediğiniz kalınlığı ayarlayabiliyorsunuz. Ucu yumuşak, buna rağmen dağılıp bozulma veya kolay akma gibi bir durumu yok. Oldukça kalıcı. Pürüzsüz girinti çıkıntısız çok çok kolay bir sürüş sağlıyor.

Bunu kullanmaya başladığımdan beri eyeliner kullanmıyorum. Hiç ihtiyaç hissetmiyorum çünkü harika gözüküyor ve eyeliner ile yapmak istediğim tüm şekilleri bununla da yapabiliyorum. Kozmetiklere hep önyargılıyımdır, ama bu ürün artık vazgeçilmezim oldu. Diğer renklerini de almak istiyorum. Sabah işe/okula bir çırpıda hazırlanıp çıkanlardansanız oldukça da vakit kazandırıcı. Ki bir eyeliner işine girişince bırakmak o kadar kolay olmuyor malum.

Ürünün Fiyatı üyeliksiz: 19,90 TL. Üyelikle daha uygun bir fiyata alabiliyorsunuz. Bu arada Oriflame 31 Mart'a kadar 1 TL üyelik ücreti kampanyasını sürdürüyor.
Normalde üyelik 25 TL.



4 yorum:

  1. Yeşil rengini kullanıyorum memnunum bende.

    YanıtlaSil
  2. kahverengsi açık mı kapalı mı?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kahverengiyi bilmiyorum gri siyah ve yeşil var bende.

      Sil
  3. Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.

    YanıtlaSil

Bir yorum bırak, sence? :)