21 Temmuz 2013 Pazar

Film Tavsiyesi!

İzlemenizi şiddetle tavsiye ediyorum.
Hiç unutamayacağınız, belki unutmak için yeni bir film koyma ihtiyacı hissettirecek bir film. Anlatmayı çok isterdim ama izlemeye teşvik için anlatmamak istiyorum. :)
Film bittiğinde öylece kalacaksınız. Kafanızdan neler geçecek siz bile tahmin edemeyeceksiniz. Küfür falan da edebilirsiniz sonunda. Her şey olabilir! Kafayı da yiyebilirsiniz. 

Incendies - İçimdeki Yangın (2010)

şarkı söyleyen kadın...


9 yorum:

  1. İnanılmaz bir filmdi. İsmini duymak bile tüylerimi ürpertiyor. Ama unutmak için çok uğraştım, günlerce etkisinden kurtulmadım :( Tavsiye edilir mi edilmez mi bilemedim şimdi :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. edilir edilir :) can sıkıcı olsa da izlenmesi gereken bir film. :)

      Sil
  2. Filmini degil ama tiyatro oyununu izlemistim, oldukca vurucuydu. Filmini de izlenecekler listeme ekledim ama henüz izleyemedim. Bir arti bir, bir eder mi? seklinde bir replik var oyunda. Filmde bu replik var mi bilmiyorum ama oyunda o an kanim donmustu...
    Izlenesi...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bir artı bir, bir eder mi? repliği filmde de var maalesef. tiyatrodan sonra farklı bir tat olarak mutlaka izleyin bence.
      sevgiler. :)

      Sil
    2. tiyatro oyununu merak ettim açıkçası. ne zaman izlediniz, hangi tiyatroda?

      Sil
    3. 1, 5 sene olmustur sanirim. Istanbul cevahir avm deki tiyatroda sans eseri izlemistim:) nisanlim oyun adina bakip almisti bileti, baya mizildanarak gitmistim ama cikista utandim:)

      Sil
    4. :)) anladım, sağol. :)

      Sil
    5. Yanlis hatirlamiyorsam oyunun adi "Yanik" idi

      Sil
    6. sadece istanbul dt de gözüküyor. ben ankaradayım. kısmet, izlerim belki bir gün. :)

      Sil

Bir yorum bırak, sence? :)