2 Temmuz 2013 Salı

20 Dakika Bitti

Beni en son bu kadar heyecanlandıran dizi "Suskunlar"dı. Bir de üstüne Suskunlar kötü bitince... Tüm o iki sezonun bıraktığı güzel etkiyi aldı götürdü. O zamandan bu yana işte Muhteşem Yüzyıl, Survivor ile gidiyordu. :) 20 Dakika başlayınca dedim ki işte bu. Ağız tadıyla izlenecek bir şey çıktı. İlk bölümlerden bağladı beni. Her bölümde Kerim Solmaz'ı yok Melek mi öldürdü, yok babası mı öldürttü, yok eşi Derin mi öldürdü, yok o gizli sır ne vs. Çok keyifli bir diziydi gerçekten. Hem de sinema tadında. Her bölüm ilgiyi yeniden yeniden çekmeyi başardılar. Sonu güzel bitti. İzlerken tuttuğum nefesimi dizi biterken bırakabildim. Sonunun iyi bitmesi beni mutlu etti. Hızlı bitirilen dizilere kıyasla finali çok sorunlu değildi. Böyle bir senaryo için ideal bir süre ayırdılar.

Melek, Tuba Büyüküstün, Gönülçelen dizisindekinin çok üstünde bir performans sergiledi. Bundan sonraki projesi ne olacak merak ediyorum.

Ali, İlker Aksum, ben onu ilk kez, severek izlediğim Yabancı Damat dizisinde Antepli Ruşen olarak tanıdım. Biraz ezilen bir damattı. Sonra Canım Ailem ve en son Bizim Yenge'de izledim. (ne çok dizi izlemişim) O rollerden sonra böyle bir role bürünmesi başarılı olduğunu gösteriyor bana kalırsa. İyi iş çıkardı.

Derin, Defne Kayalar, her çıktığında vuvvvv dediğim havalı kadın. Çok güzel, çok havalı. Oyunculuğu pek parlak olmasa da dizide görmekten memnun olduğum oyuncu. :D Son bölümde gözlerim kendisini çok aradı; yoktu.

Vee KEDİ! Deli adam. Bülent Emin Yarar Oyunculuğun hasını sergiledi. Özellikle son bölümde Kerim'le yaptığı diyaloglar beni benden aldı. Gerçi Arka Sıradakiler dizisindeki rolünden pek haz etmezdim. Ama 20 Dakikada harikaydı.

Son olarak anmak istediğim isim ZORBA! Özlem Türay, yine rolünün hakkından harika gelen bir isim. Ve biraz geç farkettim ki Özlem Türay bir zamanlar severek izlediğim Anında Görüntü Şovun bir üyesiydi.

2 yorum:

  1. Çok güzel bir diziydi keşke bitmeseydi :( Ama müthiş bir final yaptılar. Paylaşım için teşekkürler :)

    YanıtlaSil
  2. Ablam da bu diziyi ve susukunlar çok sevimişti.. Üzüldü bitti diye :)Ben çok seyretmedim bazı günler..İki dizim var , umutsuz ev kadınlar ve muhteşem yüzyıl, yeni sezonda onuda izlermiyim bilmiyorum,olmadı hürrem :( sevgiler :)

    YanıtlaSil

Bir yorum bırak, sence? :)