12 Ocak 2013 Cumartesi

Tırnak Zımparalamak


Tırnak yüzeyini parlaklaştırmak isteyen veya benim gibi tırnak yüzeyi tırnak yapısından dolayı çizgi çizgi olanlar için tırnak yüzeyini zımparalayan törpü gibi ürünler var. Bunlardan hiç almadım ama sanırım süper bir şey. Hobilerden dolayı evde bir sürü ince zımpara var. Şöyle yılda birkaç kere tırnak yüzeyimi zımparaladığımda ojeler o kadar güzel duruyor, tırnağım ojesizken bile öyle güzel parlıyor ki... Ayrıca tırtıklı tırnak yapısı oje sürdükten sonra da kötü bir görüntüye yol açıyor, özellikle ojeyi kalın sürmüyorsanız. Eğer aynı sıkıntıyı paylaşanınız varsa zımparalama işine yarayan şu aparatlardan alabilirsiniz. Veya benim gibi elinizin altında ince zımpara varsa değerlendirebilirsiniz.




2 yorum:

  1. bu yaptığınız işlem aslında tırnağı güçsüzleştiriyor yani zımparalamak pek güzel bir durum değil ama o tırtıklı görünüm de pek hoş değil aslında tırnak dolgularından kullansanızhem tırnağınızı inceltmemiş olursunuz hemde çizgili görünümden kurtulursunuz

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Haklısın, tırnağım zaten güçsüz, bir de bunu yapınca mutlaka etkiliyordur ama benim tırnaklar da çok belirgin çizgili, ojeyi çok kalın sürsem bile çizgilerim çok belirgin kalıyor. Bu yüzden mecbur kalıyorum. Tırnak dolgusundan bihaberim. Bakıcam, sağol. :)

      Sil

Bir yorum bırak, sence? :)