16 Kasım 2012 Cuma

GLISS Saç Kremleri

Bir zamanlar saç boyası aldığımda kutuya eşantiyon olarak yapıştırılmış Schwarzkopf GLISS saç kreminin boyalı ve röfleli saçlar için olanı da böylece elime geçmişti. GLISS ile böyle tanıştım.
Boyalı ve röfleli saçlar için olanı saçlarımı ipek gibi yapmıştı. O kutu bitince saç kremine ihtiyaç hissetmediğim için tekrar almadım. Gel zaman git zaman saçlarım uzadı ve yeniden uzun saç kullanmaya başlayınca saç kremine ihtiyaç hissettim. Özellikle tarama ve tararken kopma sıkıntı yaşıyorum. Yeniden GLISS kullanmak istedim, raflarda gözlerim daha önce kullandığım kırmızı kutuyu aradı. Saçlarım artık boyalı olmadığı için ve gittiğim yerde de kırmızı kutu olmadığı için kırmızı kutuda daha fazla ısrar etmedim, kuru ve nemini kaybetmiş saçlar için olanını aldım.
Bu yeni denediğim kutudan hiç memnun kalmadım. O eski kutunun sağladığı yumuşaklık ipeksiliği sağlamadı. Biraz mecburiyetten kullandım. Sonunda bitti. Bugünse GLISS'in sıvı saç kremine denk geldim. Kolay kırılan uzun saçlar için olanı aldım. Sanırım sıkıntım tam da bu. Umarım faydasını görürüm, sonuçları paylaşacağım.






2 yorum:

  1. Merhaba,
    Bende uzun bir süredir Gliss şampuan kullanıyorum.Bende önce siyahını kullanmıştım sonra sarısının bana göre olduğunu fark edince onu kullanmaya başladım.Çok memnunum.Sarı olan da besleyici yağ karışımı olduğu için yumuşaklığı bulabiliyorsunuz şampuanda.Saç kremi olarak da duş sonrası o püskürtmeli olanı kullanıyorum bende.Saçlarım kalçalarıma kadar uzun ve ona rağmen kırıklarım da yok.Umarım sizde memnun kalırsınız.
    Sevgiler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. uçlarındaki dolaşıklardan kurtulmak için ihtiyacım var. bahsettiğin sanırım sprey olanın krem versiyonu. deneyeceğim sağol. :)
      sevgiler :)

      Sil

Bir yorum bırak, sence? :)