28 Kasım 2012 Çarşamba

Nata Vega'ya Nasıl Gidilir?

Anatolium, İKEA ve Nata Vega'ya nasıl gidilir? Ulaşım nasıldır?

Belki bu tabela işinize yarar. Ben Kızılay'da Ziya Gökalp Caddesinden Mamak istikametindeki otobüslere biniyorum. Diğer hatların duraklarını öğrenmek için bu linke tıklayıp EGO uygulamasını indirerek size uygun hatların duraklarını sorgulayabilirsiniz. İşte hatlar:

Nata Vega'ya ve Anatolium'a artık otomobilsiz otobüssüz ulaşım da mevcut. Ücretsiz müşteri servisi hizmeti veriliyor. Bunun için avm'deki danışmaya uğramanız gerekiyor. Saatleri: 11:00 - 21:00  arası ve haftaiçi.
Servisler hakkında önemli not: Nata Vega Outlet ve Anatolium alışveriş merkezinde hizmet veren tüm mağaza, kiosk ve standlardan aynı gün içinde yapılan minimum 20 TL alışveriş karşılığında 1 biniş kuponu verilir. Bir kişi aynı gün içinde en fazla bir adet biniş kuponu alabilir. Servislerden yararlanmak için servis danışma bankosundan biniş kuponu alınması gerekmektedir.
natavega.com.tr, nasıl ulaşılır sayfasından:

Sıhhiye - Ege Mahallesi hattı: DDY Hastanesi - Celal Bayar Blv. - Hastaneler Bölgesi - Talatpaşa Blv. Dikimevi - Tıp Fak. Cad. - Natoyolu - Nata Vega Outlet

Ulus - Ege Mahallesi Hattı: Denizciler Cad. - Talatpaşa Blv. - Dikimevi - Tıp Fak. Cad. - Natoyolu - Nata Vega Outlet

Bentderesi Cad. - Ege Mahallesi Hattı: Bentderesi Cad. Plevne Cad. - Talatpaşa Blv. Dikimevi - Tıp Fak. Cad. Natoyolu - Nata Vega Outlet

- Nata Vega Outlet'in önünden 3 dakikada bir minibüs kalkar ve son minibüs saati olan 22.30'a kadar alışverişe devam edebilirsiniz.

Nata Vega Servis Saatleri:

Nata Vega Servis Hattı:


Hiç yorum yok:

Bir yorum bırak, sence? :)