9 Aralık 2012 Pazar

Janome Benim! Organ Twin ile Spor Dikiş

Cumartesi günü yolum Ulus'un eşiğine düştü. Başladık Ulus'tan ne alınacaktı ne alınacaktı beyin jimnastiğine... İkili iğne, çiftli iğne, spor dikiş iğnesi, çift dikiş iğnesi, artık hangi tanımından anlarsanız... İğnenin işlevi çift dikiş atma özelliği olmayan makinalara iğne desteği ile bu özelliği tanıması.

Bir dükkana girdim yok taze bitti, ikincisine girdim; sabahtan beri şu kadar kişi geldi bitti... En son denemem Janome makinamı aldığım dükkan oldu. (Caddenin sonuna doğru kaldığı için.) Hiç geri çevirmiyor dükkan.  Ulus'ta Hükümet Caddesi Oğultürk Pasajı'nda kendisi. Girişi biraz garip. Ama bulunamayacak gibi değil dükkan. Makina almayı düşünenlere bir kullanıcı yorumu olarak "bu dükkanı ve Janome'u öneririm" diyebilirim. Sadece Janome satmıyorlar. Diğer markaları da bulabilirsiniz.

Ben 2 mm ve 4 mm'lik ölçülerini aldım. Makinama ancak onlar uygunmuş. İşimi görür zaten. 2 mm'lik kutuda 2 tane var ve ikili kutu 6 TL'ye satılıyor. 4 mm'lik olansa tek olarak 6 TL'ye satılıyor. Ankara'da çift dikiş iğnesini arıyorsanız bu bilgiler size yardımcı olur umarım.




Hiç yorum yok:

Bir yorum bırak, sence? :)